Blog 1 -

Build Backlinks For Your Website

Published Aug 24, 22
5 min read

Coda BacklinksLinks inkopen via ‘speciale’ dienstverleners. Clicks op links inkopen via een buitenlandse partij. Of websites bouwen, specifiek om links naar jouw website te genereren. Google kent deze technieken en straft ze keihard af. Doe het niet. Social media worden voor Google - how to submit backlinks. Via social links ziet Google of jouw website populair is.

De link kan afkomstig zijn vanaf je eigen social media-kanaal of via een post van iemand anders. Google Analytics benoemt social media als een eigen authentieke bron van herkomst. Daarmee laat Google de zien voor deelbare inhoud. how to submit backlinks. Het voordeel van social media is dat ze je in staat stellen om relatief makkelijk in contact te komen met een groot netwerk.

Dit is een gastblog van Pleun Renes, copywriter bij Impact Media Concepts. Bij dit media- & marketingbureau hebben ze alle kennis en creativiteit in huis om webshops beter te laten converteren. how to submit backlinks. In deze blog doen ze uit de doeken hoe linkbuilding daar aan bijdraagt. Linkbuilding voor webshops, als ondernemer ontkom je er haast niet aan.

Liever geen hoge kosten voor Google Advertising. Maar wat win je precies met linkbuilding en hoe pak je dit het best aan voor je webshop? In deze blog leggen we uit hoe linkbuilding werkt, wat je absoluut niet moet doen en we delen 5 manieren van linkbuilding voor webshops. Starten met linkbuilding voor webshops biedt een hoop voordelen.

Dat is mooi! Maar waarom wil je eigenlijk hoger scoren in Google? Beter scoren in de zoekresultaten van Google zorgt voor meer aandacht en potentieel verkeer naar je webshop. linkbuilding diensten. Meer verkeer zorgt uiteraard voor meer potentiële klanten waardoor de kans op nieuwe leads steeds groter wordt. Nieuwe leads zorgen voor meer omzet (how to submit backlinks).

Deze autoriteit realiseer je met interne en externe linkbuilding. how to submit backlinks. De interne linkbuilding is van belang zodat bezoekers niet ‘verdwalen’ op jouw webshop. Deze linkstructuur moet goed zijn zodat bezoekers eenvoudig navigeren naar andere interne pagina’s. Met externe linkbuilding voor webshops bedoelen we het verkrijgen van links op relevante websites. Link die verwijzen naar jouw webshop - how to submit backlinks.

How To Search Backlinks On Google

Check daarom ook een aantal bedrijfsgidsen. how to submit backlinks. Loop hierbij niet te hard van stapel. Wanneer je heel veel links tegelijkertijd aanvraagt, zal Google dit niet accepteren. Een aantal per maand is meer dan voldoende. Deze links moeten uiteraard wel relevant en kwalitatief zijn. Naarmate jouw webshop steeds verder groeit en je meer links krijgt, kan je steeds meer doen op het gebied van linkbuilding voor webshops.

Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met het schrijven van gastblogs, bloggers vragen om productreviews of je afbeeldingen optimaliseren voor linkbuilding. Hoe je dat doet? Wij leggen je 5 manieren uit van linkbuilding voor webshops die klaar zijn om hoger te scoren in Google! Het uiteindelijke doel van linkbuilding voor webshops is het binnenkrijgen van bezoekers vanuit Google, zonder enorme prijzen te betalen voor Google advertenties - Kwalitatieve linkbuilding.

Hiervoor is het belangrijk dat je websites vindt, die op zoek zijn naar gastblogs in jouw vakgebied. Heb jij een webshop die boeken verkoopt? Dan kun je in Google zoeken naar ‘Boeken gastblog’. Je komt dan al snel terecht op verschillende websites die op zoek zijn naar gastbloggers zoals jij! Vaak staat op de website al vermeld hoe jij een artikel aan kunt leveren en waaraan dit artikel moet voldoen.

Vrijwel alle blogsites staan hier voor open (how to submit backlinks). Wil je gaan gastbloggen als onderdeel van linkbuilding voor webshops? Dan moet je nog wel met een aantal zaken rekening houden. Check de relevantie en de kwaliteit van de website voordat je jouw blog schrijven. Het is natuurlijk zonde als je veel moeite stopt in het schrijven van een blog en het levert vervolgens geen resultaat op.

Dat mag niet volgens de richtlijnen van Google. Het klinkt natuurlijk aantrekkelijk om een link te ruilen met een andere website, maar Google ziet dit ook en zal dit dus niet meer als een relevante link zien. Ook wanneer je moet betalen voor links, zal Google dit afkeuren. Houd er rekening mee dat jouw links onderdeel moeten uitmaken van diverse linkbuildingstrategieën (how to submit backlinks).

Deze tactiek werkt goed, maar is een beetje gevaarlijk. Het gaat namelijk tegen de richtlijnen van Google in om hier een follow-linkje voor te krijgen. Je kunt namelijk een gratis product opsturen naar een blogger en vragen er een blog over te schrijven om zo jouw product te promoten. Dit keurt Google eigenlijk af.

Building Backlinks 2020Je kunt er namelijk wel voor kiezen om een product op te sturen naar de blogger, maar er niet expliciet bij vragen om een link te plaatsen. Hopelijk vindt de blogger het product zo handig of leuk dat zij/hij er zelf een blog over schrijft. In dat geval heb je er niet expliciet om gevraagd, dus waardeert Google het wel! Wanneer je goed zoekt, kom je er al snel achter dat er een hoop websites zijn die kortingen aan hun leden aanbieden en hier een aparte pagina voor op hun website zetten - how to submit backlinks.

Navigation

Home

Latest Posts

Prive Ontvangst Liege

Published Nov 20, 22
10 min read

Prive Ontvangst 1000 Brussel

Published Nov 18, 22
10 min read

Prive Ontvangst Lochristi

Published Nov 15, 22
6 min read